Kolik papíru spotřebuje EET pokladna?

Poslední dobou se nás naši zákazníci často ptají, kolik papíru je třeba k vytištění jedné účtenky, neboli kolik účtenek se zhruba vytiskne z jedné ruličku papíru.

Tiskli jsme za vás

Abychom vám mohli na tento dotaz odpovědět, museli jsme udělat několik zkušebních tisků. Záleží totiž na typu tiskárny, na velikosti papírové ruličky, kolik položek zboží bylo prodáno a tedy vytištěno, zda tisknete na účtenku logo vaší firmy a na několik dalších detailech. Tady je výsledek našeho testu.

Přenosné tiskárny

Při tisku na tiskárně TS-M230 nebo IMP017B a s kotoučkem o rozměrech 57/40/12 (návin 24m), při prodeji jedné položky a bez tisku firemního loga je velikost účtenky 15cm, celkem se tedy vytiskne cca 159 účtenek

Stolní tiskárny

Oproti tomu při tisku na tiskárnách USB (nabídka viz Pokladní tiskárny) s kotoučkem o rozměrech 80/70/12 (návin 70m), při prodeji jedné položky a bez tisku log, kdy je velikost účtenky opět 15 cm, je možno vytisknout cca 465 účtenek.

Kotoučet velkýKotoučky

Zkušební tisk s logem jsme neprováděli, jelikož každý podnikatel má své originální logo o různých rozměrech.

Posílejte účtenky e-mailem

Pokud máte za den jen několik málo účtenek a nebo nepotřebujete tisknout účtenky na papír, ale je třeba poslat zákazníkovi do mailu, aplikace miniPOS  2.0 vám toto umožňuje.

Doufám že jsme vám s dotazem "Kolik papíru spotřebuje EET pokladna?" aspoň trochu pomohli a nyní již máte dostatek podstatných informací pro vaše budoucí rozhodování.